Informaationäytöt

Viesti, jota on mahdoton ohittaa

Mikä on digitaalinen informaationäyttö?

Digitaalisella informaationäytöllä tarkoitamme sisältöä, jota voidaan näyttää eri tavoin, esimerkiksi TV-ruuduilla, kosketusnäytöillä tai LED-seinillä. Sisältönä käytetään tekstiä, kuvia, videoita tai muita tiedostoja. Sisältö voidaan hake näytölle nettiyhteyden yli tai vaikkapa USB-muistitikulta.
Oikein toteutetut informaationäytöt voivat parantaa viestintääsi. Loppujen lopuksi se on huomattavasti tehokkaampaa kuin esimerkiksi julistemainonta. Liikkuva kuva saa takuulla huomion!

Suunnittelemme sisällön kerran ja voit käyttää sitä kaikkialla

Meidän digitaalisten informaationäyttöjen suunnittelupalvelu on tarkoitettu luomaan tehokasta ja visuaalisesti houkuttelevaa informaatiota, jotka kiinnittävät kohdeyleisösi huomion. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme viestintä- ja markkinointitavoitteesi ja luomme sisältöä, jotka on räätälöity juuri sinulle. Kokenut suunnittelutiimimme käyttää uusimpia suunnittelutrendejä ja tekniikoita luodakseen lopputuloksia, jotka ovat informatiivisia ja mielenkiintoisia. Otamme huomioon monia tekijöitä, kuten kohdeyleisön, näytön sijainnin ja välitettävän viestin ydinsisällön.

Meidän projektimme

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti

Valmiina aloittamaan projektin?

Soita tai täytä lomake ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.