Mullistavaa teknologiaa,
pohjoismaisen kekseliäisyyden inspiroimana

Autamme yrityksiä menestymään tarjoamalla laadukkaita ohjelmisto- ja verkkosivustokehityspalveluita. Haluamme tehdä monimutkaisista ongelmista helposti hallittavia kokonaisuuksia. Tuotamme kaupallisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaiden taloudellista kehittymistä, sekä omaa ammatillista kasvuamme ja oppimistamme. Innovatiivisuuteen ja yhteistyöhön keskittyen, olemme luotettava kumppani kaikissa teknologiatarpeissa.

Asiakasta
0 +
Projektia
0 +
Vuoden kokemus
0 +

Olemme Nordantia, 2019 perustettu tamperelainen ohjelmistokehitysyritys, joka tarjoaa nykyaikaisia teknologiaratkaisuja yrityksille. Meiltä saat apua niin ohjelmistojen ja verkkosivujen kehittämiseen kuin mainonnan ja brändäyksen tarpeisiinkin. Tiimimme on intohimoisesti omistautunut luomaan juuri sinun tarpeitasi vastaavia palveluita. Tarjoamme monipuolisesti palveluita, kuten verkkokehitystä, ohjelmistokehitystä, verkkokaupparatkaisuja ja mainoskampanjoita. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja että tarjoamamme palvelut ovat korkealaatuisia. Siksi olemmekin ensisijainen valinta yrityksille, jotka haluavat kattavan teknologiakumppanin.

Meidän arvomme

Innovatiivisuus

Tutkimme jatkuvasti uusia teknologioita ja tekniikoita tarjotaksemme innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Asiakastyytyväisyys

Keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia ratkaisuja, jotka täyttävät ja ylittävät asiakkaan odotukset.

Laadukas koodi

Korostamme korkealaatuisia koodauskäytäntöjä varmistaaksemme lopputuotteen luotettavuuden, tehokkuuden ja skaalautuvuuden.

Kommunikaatio

Ylläpidämme viestintää asiakkaiden kanssa koko kehitysprosessin ajan yksimielisyyden varmistamiseksi ja väärinkäsitysten välttämiseksi.

Verkkosivut

Brändäys ja mainoskampanjat

Tulostus ja markkinointituotteet

Informaationäytöt

Tilausjärjestelmä ravintoloille

Tap & order