Tap & Order

Helposti, nopeasti ja ilman kontaktia

Paranna palvelusi tasoa

Tarjoamme ravintolallesi ratkaisun, joka muuttaa tapasi palvella asiakkaitasi.

Moderni Tap & Order -tuotteemme antaa käyttöösi QR-koodien tehon, jolloin asiakkaasi voivat vaivattomasti selata ruokalistaasi ja tehdä tilauksia suoraan puhelimella.

Voit luopua tulostetuista ruokalistoista ja siirtyä turvalliseen ja tehokkaaseen asiakaspalveluun.

Kuinka se toimii?

Sijoittamalla tyylikkäät pöytätarramme tai pienet telineet ravintolasi pöytiin, tarjoat asiakkaillesi saumattoman ja kontaktittoman ruokailukokemuksen.

Asiakkaiden ei tarvitse kuin skannata QR-koodi älypuhelimella, jolloin he pääsevät välittömästi selaamaan digitaalista ruokalistaasi. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää ruoka- ja juomavaihtoehdot helposti selattavana kokonaisuutena

Miten aloitan?

1.

Täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä se meille

2.

Tiimimme on sinuun pian yhteydessä

3.

Suunnittelemme ja toimitamme ravintolaasi sopivat tarrat

Olet valmis vastaanottamaan tilauksia ilman kontaktia!

Valmiina aloittamaan projektin?

Soita tai täytä lomake ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

    Tap & Order on kuin virtuaalinen tarjoilijasi. Asiakkaasi voivat supernopeasti avata ruokalistasi, selata sitä rauhassa ja tehdä tilauksen, ja jopa maksaa. Kun ruokalistasi on vain luku -tilassa, asiakkaat voivat rauhassa päättää mitä haluavat tilata, ja kutsua sitten tarjoilijan pöytään. Tap & Order auttaa sinua erityisesti ruuhka-aikoina.

    QR-koodi on uniikki joka ruokalistalle. Asiakkaat pääsevät näkemään ruokalistasi lataamatta sovellusta, vain skannaamalla QR-koodin puhelimen kameralla.

    Kyllä, kerro vain meille mitä haluat, ja me toimitamme sen.

    Kyllä, voimme määritellä tarjoilijoillesi erilaisia käyttöoikeuksia. Lähetä meille vain luettelo tarjoilijoista heidän sähköpostiosoitteensa.

    Ei tarvitse, kaikki toimii selaimella. He voivat kuitenkin halutessaan ladata sovelluksen parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.