Tap & Order

Easily, quickly and without contact

Improve the level of your service

We offer your restaurant a solution that will change the way you serve your customers.

Our modern Tap & Order product gives you the power of QR codes, so your customers can effortlessly browse your menu and place orders directly on the phone.

You can give up printed menus and switch to safe and efficient customer service.

How does it work?

By placing our stylish table stickers or small stands on the tables of your restaurant, you offer your customers a seamless and contactless dining experience.

Customers only need to scan the QR code with their smartphone, and they can immediately browse your digital menu. The user-friendly interface shows the food and drink options as an easy-to-browse whole

How do I start?

1.

Fill your information & submit the contact us form

2.

Our team will get in touch with you shortly

3.

We design and deliver stickers suitable for your restaurant

You are ready to receive orders without contact!

Ready to start a project or have offerings?

Feel free to write or call us to share whatever’s in your mind, we’ll write back within 24 hours.

    Tap & Order on kuin virtuaalinen tarjoilijasi. Asiakkaasi voivat supernopeasti avata ruokalistasi, selata sitä rauhassa ja tehdä tilauksen, ja jopa maksaa. Kun ruokalistasi on vain luku -tilassa, asiakkaat voivat rauhassa päättää mitä haluavat tilata, ja kutsua sitten tarjoilijan pöytään. Tap & Order auttaa sinua erityisesti ruuhka-aikoina.

    QR-koodi on uniikki joka ruokalistalle. Asiakkaat pääsevät näkemään ruokalistasi lataamatta sovellusta, vain skannaamalla QR-koodin puhelimen kameralla.

    Kyllä, kerro vain meille mitä haluat, ja me toimitamme sen.

    Kyllä, voimme määritellä tarjoilijoillesi erilaisia käyttöoikeuksia. Lähetä meille vain luettelo tarjoilijoista heidän sähköpostiosoitteensa.

    Ei tarvitse, kaikki toimii selaimella. He voivat kuitenkin halutessaan ladata sovelluksen parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.