Frequently asked questions

Everything you need to know about us & what we provide

Usein kysyttyä:
Nordantia

Me olemme tamperelainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa esimerkiksi verkkosivujen suunnittelua, sovellusten kehitystä, mainontaa ja painotuotteita kaikenlaisille yritysasiakkaille ympäri Suomea.

Totta kai, kehitämme kaikenlaisia ohjelmistoja ja sovelluksia uusimmalla tekniikalla. Voit käydä katsomassa etusivultamme aktiivisten projektien määrän ja ottaa meihin yhteyttä konsultaatio- ja arviointiaikaa varten.

Kohtelemme kaikkia asiakkaita samalla tavalla ja jokaiselle palvelulle on olemassa kiinteä hinta. Voit tarkistaa sinun projektisi arvioidut hinnat Start a project -sivulta. Muista, että jos tarvitset räätälöidyn projektin, hinnat määräytyvät projektikohtaisesti.

Projektin normaali kulku on tämä:

  • tarpeiden arviointi asiakkaan kanssa
  • analyysointi ja suunnittelu
  • prototyypit
  • koodaus ja kehitys
  • testaus
  • käyttöönotto ja ylläpito

Koko prosessin ajan olemme yhteydessä asiakkaaseen.

Kyllä, seuraamme ja analysoimme toimittamiamme palveluita varmistaaksemme, että asiat rullaavat parhaalla mahdollisella tavalla. Isommissa projekteissa tarjoamme takuuajan, jonka aikana seuraamme, että asiakkaan tavoitteet tulee saavutettua.

Kyllä, kaikilla tuotteilla on takuu, joka löytyy sopimusehdoista.

Me teimme yhteydenoton mahdollisimman helpoksi: lähetä viesti lomakkeen kautta, soita meille tai lähetä sähköpostia, ja kerro millaista yhteistyötä haluat tehdä.

Usein kysyttyä:
Ravintolan tilaussovellus

Syynä tähän ovat suuret ruoanjakeluyritykset, jotka perivät ravintoloilta valtavia välityspalkkioita. Tästä syystä ravintoloiden on nostettava hintoja, jotta ne voivat kattaa nämä kustannukset.

Kaikkein halvimmalla voit tilata ravintoloista, jotka kuljettavat ruoan itse. Nämä ravintolat myös pitävät huolen, että ruoka toimitetaan aikataulussa ja lämpimänä.

Sellaiset ravintolat, jotka välittävät enemmän ruoan toimittamista tuoreena, lämpimänä ja ajallaan, kuljettavat itse. Ravintolat saavat myös enemmän voittoa joka annoksesta, mikäli kuljettavat itse.

Suurin osa kustannuksista on kiinteitä kaikille ravintoloille, mutta jos toimitat ruuat itse, voit poistaa ruoanjakeluyhtiöiden välityskulut, ja voit jopa ansaita enemmän rahaa omalla ruokatoimituksellasi.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai laita viestiä. Olemma sinuun pian yhteydessä ja löydämme yhdessä parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Ensin otat meihin yhteyttä haluamallasi tavalla. Sitten selvitämme yhdessä mitä tarvitset ja lähetämme sinulle sopimuksen. Tämän jälkeen kestää maksimissaan 2-3 viikkoa, että saamme kaiken valmiiksi. Yleensä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa meille ruokalistasi.

Periaatteessa kaiken, mitä tarvitset tilausten vastaanottamisen aloittamiseen: verkkosivut, flyerit, ruoan tilausjärjestelmä, OrderOne -laite (puhelin-tulostin -yhdistelmä), Tap & Order -järjestelmä ja päivittettävä lounaslista TV-ruutuja varten.

Totta kai! Ole vain yhteydessä meihin ja kerro mitä tarvitset.

On olemassa kolme eri vaihtoehtoa: ravintolassa paikan päällä syöminen, nouto tai kuljetus. Nordantian sovellus kattaa kaikki vaihtoehdot.

Asiakkaat voivat maksaa sovelluksen kautta ja rahat tulevat suoraa ravintolalle. Nordantia ei kerää rahoja tai pidä niitä itsellään.

Kyllä, tarjoamme sinulle yhdistelmälaitteen (Nordantia OrderOne), jossa yhdistyy sekä tulostin ja puhelin. OrderOne on korkealaatuinen laite, joka on helppokäyttöinen ja toimii sujuvasti.

Tietysti! Me autamme sinua aina verkkosivujesi kanssa ja tuemme sinua meiltä tilattujen laitteiden ja palveluiden käytössä, etenkin jos kuljetat ruoan itse.

Kyllä! Voit muokata listaasi, lisätä ja poistaa kohteita tai antaa alennuksia. Sinulla on täysi hallinta ruokalistaasi.

Siirry sovelluksessa kohtaan Hallinta (oikea alakulma) > Muokkaa ruokalistaa > Valitse kategoria > Valitse ruoka > Muuta halauamasi tietoja. Voit katsoa YouTubesta ohjevideon tai lähettää muutokset meille. Päivitämme listan puolestasi.

Annamme sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan, jonka jälkeen pääset muokkaamaan joitain osia sivustosta, kuten lounasmenua, hinnastoja tai kuvagalleriaa. Kirjautumista varten löydät linkin yleensä sivusi alareunasta.

Kun kirjaudut sisään antamallamme käyttäjätunnuksella ja salasanalla, tilaukset tulevat näkyviin Tilaukset-välilehdelle. Voit joko hyväksyä tai hylätä tilaukset. Kun hyväksyt, anna arvioitu valmistumisaika. Kun hylkäät, sinun on kerrottava asiakkaalle hylkäämisen syy.

Etsi vastaanotetun tilauksen oikeasta yläkulmasta tulostuskuvake, napsauta sitä ja napsauta sitten näkyviin tulevaa vihreää tulostuspainiketta. Tulostuksen jälkeen palaa Tilaukset-välilehteen napsauttamalla alareunan paluu-painiketta.

Todennäköisesti tulostimen sovelluksesta on julkaistu uusi versio. Pyyhkäise laitteen aloitusnäytöltä ylöspäin tai etsi “HardWare Setting” -sovellus (tumma kuvake, jossa tulostimen kuva). Napsauta sitten “Flash firmware” ja odota vähintään 30 sekuntia. Palaa Nordantia-sovellukseen ja yritä tulostaa uudelleen. Jos tämä ratkaisu ei toimi, soita meille.

Jos napsautit vahingossa “Valmis ja maksettu” -painiketta tai haluat nähdä tilaushistorian, valitse näytön alareunasta Historia-välilehti. Etsi tilauksesi ja tulosta se halutessasi uudelleen.

Ei, valitettavasti tilauksen hylkäämistä ei voi peruuttaa. Ota yhteyttä asiakkaaseen ja pyydä häntä tekemään tilaus uudelleen. Asiakkaan yhteystiedot löydät Historia-välilehdeltä.

Tarjoilijapainike oikeassa yläkulmassa avaa ikkunan, jossa näet, mitä asiakkaat pyytävät. He voivat kutsua sinut pöytään kysyäkseen jotain tai pyytää laskuja. Muista ottaa maksupääte mukaan asiakkaan luokse mennessä.

Toki! Anna meille luettelo tarjoilijoistasi ja heidän sähköpostiosoitteensa. Voimme antaa heille rajoitetun pääsyn tilausten vastaanottoon. Heillä ei ole pääsyä hallintaosioon, jossa asetuksia muokataan.

Emme normaalisti tarjoa logistiikkaa ruuan toimittamiseen, mutta jos alueen monet ravintolat sitä pyytävät, voimme aktivoida sen rajatulle määrälle ravintoloita, jotka pärjäävät hyvin markkinoilla.

Kyllä, järjestelmämme on suunniteltu kannustamaan siihen. Tarjoamme tukea ravintoloille, jotka hoitavat itse toimituksensa maksimoidakseen voittonsa.

Kyllä, tämä on täysin sinun hallinnassasi. Siirry Hallinta-välilehteen ja etsi sivun alareunasta kolme tilaustyyppiä. Jos otat tilaustyypin käyttöön, se näkyy aktiivisena asiakkaalle. Voit ottaa tilaustyppejä käyttöön tai pois käytöstä milloin tahansa ravintolasi kuormituksen mukaan.

Kirjautumisen jälkeen > Hallinta-välilehti > Muuta tietoja > Kuljetus > vieritä alas Kuljetusmaksu -osioon > valitse, lasketaanko toimitusmaksu kilometreissä vai kiinteähintaisena. Jos valitset kilometri-vaihtoehdon, sinun on annettava vaihteluvälit ja hinnat. Muista, että korkeimman hinnan kuljetusetäisyys ei voi olla pidempi kuin yleinen maksimietäisyys. Voit aktivoida ilmaisen toimituksen tiettyä summaa suuremmille tilauksille.

Valitset itse kuljetusmaksun, joko kiinteään hintaan tai kilometrien perusteella. Sinulla on kolme etäisyyttä, joille annat kuljetushinnat. Voit myös asettaa ilmaisen kuljetuksen tietyn summan ylittäville tilauksille. Katso lisätietoa koulutusvideosta Youtube-kanavaltamme tai ole yhteydessä!

Kyllä, asiakkaat voivat valita käteisen/kortin tai verkkomaksun. Verkkomaksun käyttöönottoa varten ota meihin yhteyttä, niin aktivoimme sen puolestasi. Tätä varten teemme erillisen sopimuksen. Maksut tulevat aina suoraan sinulle, emmekä pidä rahoja itsellämme.

Ilmoita meille mahdollisimman pian ja kerro syy irtisanomiselle. Irtisanominen perustuu ehdoihin, joista olemme sopineet palvelusopimuksessa. Tarkista ehdot sopimuksestasi.

Usein kysyttyä:
Tao & Order

Tap & Order on kuin virtuaalinen tarjoilijasi. Asiakkaasi voivat supernopeasti avata ruokalistasi, selata sitä rauhassa ja tehdä tilauksen, ja jopa maksaa. Kun ruokalistasi on vain luku -tilassa, asiakkaat voivat rauhassa päättää mitä haluavat tilata, ja kutsua sitten tarjoilijan pöytään. Tap & Order auttaa sinua erityisesti ruuhka-aikoina.

Pöytätarrassa tai -telineessä on osa, jota asiakas voi koskettaa puhelimellaan, jolloin ruokalista avautuu puhelimen selaimeen. Asiakas voi tehdä tilauksen lataamatta sovellusta. Tap & Order -tuotteet näyttävät erittäin hyvältä ja ammattimaiselta.

QR-koodi on uniikki joka ruokalistalle. Asiakkaat pääsevät näkemään ruokalistasi lataamatta sovellusta, vain skannaamalla QR-koodin puhelimen kameralla.

Kyllä, kerro vain meille mitä haluat, ja me toimitamme sen.

Kyllä, voimme määritellä tarjoilijoillesi erilaisia käyttöoikeuksia. Lähetä meille vain luettelo tarjoilijoista heidän sähköpostiosoitteensa.

Ei tarvitse, kaikki toimii selaimella. He voivat kuitenkin halutessaan ladata sovelluksen parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Have questions?

Feel free to write or call us to share whatever’s in your mind, we’ll write back within 24 hours.