Käänteentekevä tilaussovellus ravintoloille

Virtaviivaista toimintaasi, ilahduta asiakkaitasi.
Teemme ruoan tilaamisen netistä helpoksi!

Enemmän kuin

60

ravintolaa.

Jopa

15

kaupungissa.

Yli

100 000 €

myyntiä.

He ovat luottaneet meihin.

Tilaukset suoraa kotisivultasi

Asiakkaiden ei tarvitse poistua omalta sivustoltasi tehdäkseen tilauksen. Näin voit varmistua, että asiakkaasi pysyvät myös jatkossa uskollisina juuri sinun ravintolallesi.

Miksi liittyä Nordantiaan

Vastaanota ja hallitse kaikenlaisia tilauksia yhdellä alustalla

Koe saumaton tilausten hallinta sovelluksellamme, joka yhdistää noutotilaukset, kuljetustilauksen ja paikan päällä ruokailijat samalle alustalle. Näet saapuvat tilaukset helposti, ja voit hyväksyä tai hylätä ne yhdellä napsautuksella. Voit asettaa arvioidun valmistumisajan erikseen jokaiselle tilaukselle. Paranna ravintolasi tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä, kaikki yhdellä kokonaisvaltaisella ratkaisulla.

Päivitä ruokalistasi reaaliaikaisesti milloin ja missä tahansa yksinkertaisen käyttöliittymämme kautta

Sovelluksemm avulla sinun on helppo pitää ruokalistasi ajan tasalla muutamalla napautuksella. Voit tehdä muutoksia reaaliajassa, mistä ja milloin tahansa. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymämme varmistaa, että ruokalistasi päivittäminen on vaivatonta. Sovelluksemme avulla voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten – herkullisten ruokien valmistamiseen.

Vastaanota tilauksia helppokäyttöisellä OrderOne-laitteella

OrderOnen avulla voit helposti hallita kaikkia ravintolasi tarpeita tilausten hallinnasta ruokalistan päivityksiin ja kuittien tulostamiseen. Laitteemme virtaviivaistaa toimintaasi, jolloin voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua. Sano hyvästit useiden laitteiden ja järjestelmien välillä palloilulle – OrderOnen avulla kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla.

Huomioi asiakkaiden tarpeet välittömästi

Innovatiivinen tarjoilijakutsujärjestelmä mullistaa ruokailukokemuksen vastaamalla asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Kun asiakkaat tarvitsevat tarjoilijan paikalle esimerkiksi maksaakseen ruokansa tai pyytääkseen jotain, pelkkä napin painallus lähettää välittömän ilmoituksen henkilökunnalle. Tämä tehokas viestintämenetelmä varmistaa, että asiakkaat saavat oikea-aikaista ja huomaavaista palvelua, mikä lisää yleistä tyytyväisyyttä. Tarjoilijapainikkeen käyttöönoton avulla ravintolat voivat nostaa asiakaspalvelutasoaan ja luoda kaikille mukavamman kokemuksen.

Kontaktittomat digitaaliset ruokalistat, NFC-tagien ja QR-koodien avulla

NFC-tagit ja QR-koodit ovat nykyaikaista tekniikkaa, jotka voivat viedä ravintolatoimintasi uudelle tasolle. Maailman siirtyessä kohti digitaalisempaa ja kontaktivapaampaa tulevaisuutta, nämä innovatiiviset tekniikat tarjoavat asiakkaillesi turvallisemman, hygieenisemmän ja kiinnostavamman ruokailukokemuksen. Poistamalla fyysisten ruokalistojen tarpeen ja vähentämällä kasvokkain tapahtuvaa asiointia voit luoda tehokkaamman ja helpomman ymräristön, mikä vähentää kustannuksia ja lisää kannattavuutta.

Tarkkaile asiakastyytyväisyyttä palautteiden avulla

Käyttäjien palautteet ja arvostelut ovat tärkeitä liiketoiminnan kehittämisessä, sillä ne antavat arvokasta tietoa asiakkaiden mieltymyksistä ja yleisestä tyytyväisyydestä. Hakemalla ja kuuntelemalla aktiivisesti asiakaspalautetta voit tunnistaa kehittämiskohteita, tehdä tarvittavia muutoksia ja parantaa yleistä asiakaskokemusta. Lisäksi positiiviset arvostelut ja suosittelut voivat auttaa rakentamaan luottamusta ja houkuttelemaan uusia asiakkaita. Toisaalta negatiiviset arvostelut voivat tuoda esiin heikkouksia ja tarjota yrityksille mahdollisuuksia puuttua ongelmiin.

Miten voit liittyä meihin

1.

Täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä se meille

2.

Tiimimme on sinuun pian yhteydessä

3.

Rakennamme sinulle profiilin tarpeidesi mukaan

Olet valmis vastaanottamaan tilauksia ja kasvamaan!

Valmiina aloittamaan projektin?

Soita tai täytä lomake ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.